Moisin, PNL Cluj: ”Suntem într-o criză majoră, ceea ce ne obligă să facem majoritate și să treacă Guvernul Ciucă. Personal aș dori o coaliție în care să revină USR-ul””

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PNL Cluj, Radu Moisin crede că Guvernul Ciucă o să treacă în Parlament.

”Suntem într-o situație de criză majoră ceea ce ne obligă să facem majoritate și să treacă Guvernul Ciucă. Personal aș dori o coaliție în care să revină USR-ul. Eu m-am abținut de la orice atac la USR. Sunt de 21 de ani în politică și am intrat în ea datorită unei aersiuni a ceea ce însemna atunci PSD. Dar suntem într-o situație de excepție, criză sanitară, și trebuie să acceptăm majoritatea și susținerea PSD-ului, trebuie să manageriem bine criză sanitară și cea  nergetică”, a explicat astăzi Moisin, într-o conferință de presă la sediul PNL Cluj.

Acesta a mai spus că deja are semnale de la clujeni, care tot mai mulți sunt speriați de prețul exagerat al facturilor la gaze și energie electrică, care s-au dublat în ultima perioadă pe fondul crizei europene a energiei.

 

 

1 thought on “Moisin, PNL Cluj: ”Suntem într-o criză majoră, ceea ce ne obligă să facem majoritate și să treacă Guvernul Ciucă. Personal aș dori o coaliție în care să revină USR-ul””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *