Adrian Oros: „Ilie Bolojan a fost mult mai moral și a făcut ce a considerat că este corect, iar Emil Boc a făcut ce i s-a spus”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Actualul ministru interimar al Agriculturii, senatorul clujean Adrian Oros, a comentat miercuri, 17 noiembrie, diferența dintre Ilie Bolojan și Emil Boc, cu privire la poziționările lor în războiul politic din interiorul PNL.

Oros l-a „înțepat” pe primarul Emil Boc și a susținut că edilul a făcut ce i s-a spus și a acționat la alte butoane în lupta pentru putere din PNL, pe când Ilie Bolojan a fost mult mai moral că nu s-a implicat.

„Incontestabil a fost mult mai moral, dar explicația mea este că Ilie Bolojan a făcut ceea ce a considerat domnia sa că este corect și nu s-a implicat, iar domnul Boc a făcut ce i s-a spus. Asta e diferența între cei doi oameni politici și doi administratori foarte buni, ceea ce asta este percepția oamenilor. Doi primari ai PNL, unul a luat decizii doar dictate de conștința lui, celălalt a acționat, asta cred eu, și la alte butoane, pentru că altfel nu mi-aș explica schimbarea bruscă de comportament a domnului Boc, care în ultimii 8 ani a încercat să își creeze imaginea de primar, de om al administrației și om apropiat de cetățeni și care nu era interesat de jocurile oculte politice”, a declarat Adrian Oros la Clujul Politic LIVE!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *