Șoșoacă, discurs delirant în Piața Victoriei: „Am nevoie de câţiva hackeri să intre în sistemul Hipocrate să arate minciuna!”

Politica nationala

Senatoarea independentă Diana Ivanovici-Şoşoacă, a avut un nou discurs delirant în Piața Victoriei și continuă să îi acuze pe medici că omoară oameni în spitale susţinând că ar exista un nou protocol medical, dictat de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prin care vaccinaţii care mor de COVID-19 ar fi „trecuţi” la nevaccinaţi, informează Podul.ro.

„N-am nicio conştiinţă încărcată. Din contră. Am salvat câţi am putut din ghearele morţii spitalelor, aceste locuri în care Menghele acţionează. Puţin îmi pasă de suferinţa medicilor de la ATI chemaţi să dea cu subsemnatul în dosarele penale. Nu v-a interesat niciodată de suferinţa oamenilor care vă solicitau îndurare cu lacrimi în ochi, să-i lăsaţi să vorbească cu rudele lor pe care le-aţi omorât cu sânge rece acceptând un protocol al lui Arafat dispus de Ursula von der Leyen şi criminalii de la UE şi OMS. Când ştiţi că acel protocol omoară…Ruşine doamna Renate Weber pentru ceea ce ai putut să spui…ştii foarte bine că te-am lăudat şi apreciat, dar să vii să ceri organelor penale să nu-i trateze ca pe orice cetăţean şi să aibe milă procurorii de medicii de la ATI…RUŞINE! […]

Mulţi dintre cei de aici au fost amendaţi, bătuţi, încătuşaţi cum este Simion Dascălu şi n-ai mai cerut îndurare pentru el, Renate Weber, ruşine să-ţi fie. Nu te-am mai văzut acţionând după ce ţi-ai reluat funcţia aşa cum ai acţionat anul trecut. Ţi-e frică pentru scaunul tău? La dracu cu scaunele voastre!”, a perorat Şoşoacă într-un LIVE din Piaţa Victoriei, unde a participat la un protest alături de câţiva cetăţeni, senatoarea acuzându-i din nou pe medici că omoară oameni în spitale.

Şoşoacă a lansat chiar şi un apel hackerilor, cărora le cere să „spargă” sistemul informatic Hipocrate, folosit de unităţile medicale din toată ţara, pentru a găsi „datele” pe care ea le invocă privitoare la „minciuna” din sistemul sanitar.

„Acum există două protocoale, protocol pentru vaccinaţi, protocol pentru nevaccinaţi. Vaccinaţii morţi sunt trecuţi la nevaccinaţi. Am nevoie de câţiva hackeri să intre în sistemul Hipocrate să arate minciuna! Hai că sunteţi mulţi! Cum atacaţi CIA, FBI-ul şi toate astea, intraţi şi în sistemul ăsta şi arătaţi adevărul…că m-am săturat de minciună. Ăştia de aici au omorât oameni [arătând spre Palatul Victoria – n.red.]. […] Avem un sac pentru fiecare trădător de ţară, un sac în care veţi intra şi vom trage fermoarul pentru că ţara asta trebuie salvată. Cea mai bogată ţară din Europa! Cea mai frumoasă! Poporul primordial. Prima limbă a lumii! Primul popor! Grădina Maicii Domnului pe care ăştia o sfâşie în bucăţi! Dar noi suntem aici…nu vă temeţi că suntem puţini în stradă. Puţini au fost cu Tudor Vladimirescu, puţini au fost cu Horia, Cloşca şi Crişan, cu Avram Iancu şi totuşi s-a făcut Marea Unire. Puţini, dar deştepţi…”, a mai susţinut senatoarea.

Reamintim că Diana Şoşoacă este cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19 după ce, alături de mai mulţi susţinători, a blocat activitatea centrului de vaccinare de la Răchitei (Iaşi), în luna septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *