Război total în PSD: Mai mulţi lideri ai social-democraților încearcă să blocheze întoarcerea lui Ponta în partid

Politica nationala

Victor Ponta negociază cu Marcel Ciolacu fuziunea prin absorbţie dintre PSD şi Pro România, însă mai mulţi „grei” PSD, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Mihai Tudose, se opun vehement ca fostul premier să fie reprimit în partid, susţin surse politice pentru ziare.com.

„Nu pot reda ce a fost la gura lor. Tudose şi Olguţa pur şi simplu intră în transă când aud de Ponta. Nici Firea nu-l vrea în PSD. De partea cealaltă, Ponta e susţinut de Ciolacu, Grindeanu şi Dîncu. Oricum, mai devreme sau mai târziu Pro România se va topi în PSD”, au declarat surse din conducerea PSD.

Ce spunea Tudose în urmă cu un an

„Ponta e un tip bolnav de putere. A promis că şi-a revenit, dar l-a ţinut patru-cinci luni. I-au plecat oamenii: Constantin, Câmpeanu, Mocioalcă. Dl. Ponta are o chestie. Eu îmi asum ce spun. Din toată clasa politică, el e cel mai sigur ofiţer la un serviciu. Dar nu pot proba”, spunea Mihai Tudose la Adevărul Live.

Victor Ponta răspundea ironic

Cu siguranţă nu m-am întâlnit cu Tudose la casierie, că ofiţerii şi subofiţerii au casierii diferite. În general, toţi colaboratorii şi-au dorit să fie ofiţeri. În cazul lui, frustrarea asta îl macină”.

Şi Olguţa Vasilescu l-a atacat în trecut pe Ponta

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianţă? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aş putea să mă aliez cu unul din gaşca paraditorilor care făceau dosare nevinovaţilor, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje şi puneau prea multe întrebări securiştilor care conduceau partidul?”, a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook în urmă cu doi ani.

La finalul postării, Vasilescu a pus haştagul #marslacotetpotaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *