Proiectul de buget local pe 2022 intră în dezbatere publică. Clujenii au 15 zile la dispoziție să trimită amendamente

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primăria Cluj-Napoca a anunțat miercuri, 12 ianuarie, proiectul de buget local pentru 2022, care a fost publicat, în premieră, în format excel, la solicitarea consilierilor locali USR Cluj.

Proiectul de buget local va fi în dezbatere publică timp de 15 zile, perioadă în care clujenii pot depune amendamente la propunerea administrației.

Lista de proiecte asumate de Primărie pentru acest an e disponibilă aici.

Potrivit consilierului local Alexandra Oană, anul trecut, din lista de 24 de amendamente depuse de USR PLUS, șapte proiecte au ajuns să fie demarate:

1. Hub educațional în Bună Ziua – licitație în stadiul de evaluare financiară
2. Proiecte pentru noi creșe în toate cartierele municipiului Cluj-Napoca – în pregătire pentru strada Negoiu și Dâmbul Rotund
3. Aplicație pentru monitorizarea proiectelor primăriei – în curs de implementare
4. Creșterea cuantumului burselor școlare – finalizat
5. Acces pietonal în Baza Sportivă Gheorgheni – finalizat
6. Amenajare curtea grădiniței Micul Prinț – finalizat
7. Asigurarea acces sigur pentru copii în Parcul Bibliotecii Octavian Goga – finalizat

„Vom depune ca și anul trecut o listă de amendamente la bugetul local și dorim să ne consultăm cu voi referitor la direcțiile prioritare de dezvoltare ale orașului.

În scopul acesta vă invităm să completați următorul formular pentru a ne trimite propunerile voastre de amendamente: shorturl.at/frvSV

Pentru a putea include o propunere în lista finală vă rugăm să descrieți nevoia pe care aceasta o acoperă, să explicați în ce constă măsura pe care odoriți implementată și să furnizați date sau măcar o estimare despre impactul financiar al acesteia.

Propunerile colectate urmează să fie analizate, triate și consolidate de o echipă dedicată din partea USR PLUS”, a declarat Alexandra Oana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *