Un europarlamentar clujean cere măsuri ferme împotriva AUR și intervenția Bruxelles-ului. „Suntem sub asediul extremismului”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat, duminică seara, la România TV, că se va plânge în Parlamentul European despre faptul că Guvernul României nu ia măsuri împotriva AUR. Bogdan acuză că România ar fi la ora actuală “sub asediul extremismului”.

„Miercuri, în Parlament la Strasbourg va fi preşedintele Franţei, domnul Macron. Eu am trei minute ca şef al delegaţiei României în Parlamentul European, PPE, în care doream să vorbesc exclusiv de accesul României în Schengen. Voi vorbi un minut despre asta şi două minute voi vorbi despre faptul că în momentul acesta România este un stat care devine nesigur, este sub asediul extremismului, al neo-fascismului, al neo-legionasrimului, al antisemiţilor”, a declarat europarlamentarul, citat de Aktual24.

Liderul PNL a adăugat că, reîntors de la Bruxelles, a luat legătura cu premierul Ciucă pentru a discuta cu acesta despre situaţia “intolerabilă” creată de “comportamentul huliganic al unor oameni” îndreptat “împotriva casei preşedintelui României”.

„Avem un comportament huliganic al unor oameni care se îndreaptă împotriva casei preşedintelui României. (…) Ieri am aterizat la 16.30 de la Bruxelles şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la Guvernul României, la domnul Ciucă, la Nicolae Ciucă, căci ceea ce se întâmplă la ora actuală… să discut cu dânsul inclusiv despre această situaţie. Am pus mâna pe telefon şi am sunat şi oameni din Guvernul României, explicându-le că situaţia este intolerabilă”, a menţionat Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *