Președintele UDMR Cluj îl critică pe Emil Boc pentru întâlnirea cu Simion, AUR

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul UDMR Cluj, Csoma Botond, președintele UDMR Cluj,  formațiune politică care are protocol de guvernare locală cu PNL Cluj, a ieșit la rampă și l-a criticat deschis pe primarul Boc pentru controversata întâlnire cu George Simion, co-președintele partidului AUR

Reamintim că UDMR Cluj asigură majoritatea în Consiliul Local de mulți ani, Boc și PNL își trece proiectele cu ajutorul reprezentanților politici ai minorității maghiare, care a fost un partener stabil de guvernare locală în ceea ce se poate chema ”Parlamentul local” adică Consiliul Local.

Aş dori să-i atrag atenția domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit  şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă  minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violențele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează țara. Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimității pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!” a spus liderul UDMR , deputat ajuns la al doilea mandat.

AUR se află în opoziție, alături de USR, cu care însă nu colaborează, iar UDMR e la guvernare alături de PNL și PSD.

Pe tema întâlnirii Boc-Simion citiți și editorialul Clujul Politic:

Cum a jucat primarul Clujului piesa „Boc pacificatorul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *