ANIVERSARE – 50 de ani de Biblioteca Județeană „Octavian Goga” din Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj celebrează, în curând, 50 de ani de când sărbătorește împreună cu publicul iubitor de lectură Ziua Internațională a Copilului prin Concursul de desene „Eroii Cărților Citite”.

50 de ani plini de culoare și fantezie, în care personajele preferate, desprinse din cărțile clasice ale copilăriei ori din cele mai îndrăgite cărți ale momentului, de la Scufița Roșie până la Harry Potter, au fost recreate pe hârtie în peste 30.000 de desene.

Astfel, preșcolarii și elevii din clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a sunt invitați, și în acest an, să dea viață, în creion sau acuarelă, eroilor din cărți pe care îi îndrăgesc cel mai mult și mai mult, și astfel, să facă din această ediție aniversară una memorabilă.

Primul pas îl reprezintă consultarea Regulamentului concursului, disponibil pe pagina web a Bibliotecii, AICI. Apoi, celor interesați nu le rămâne decât să își lase imaginația să prindă culori și forme încântătoare și să vină la bibliotecă cu creația finalizată.

Lucrările pot fi depuse la Secţia pentru copii, Sala multiculturală şi filialele de cartier, până în data de 20 mai 2022!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *