Primarul Floreștiului, întâlnire cu ministrul Investițiilor: „Proiectele dedicate comunității locale sunt în permanență pe agenda administrației pe care o conduc”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul comunei clujene Florești, Bogdan Pivariu, a avut, joi, 5 mai, o întâlnire la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, cu ministrul Marcel Boloș.

Astfel, edilul floreștean este de părere că este foarte important ca pașii proiectelor să fie bine urmați pentru ca aceastea să se finalizeze în cele mai bune condiții.

„Proiectele dedicate comunității locale sunt în permanență pe agenda administrației pe care o conduc. Astăzi (joi, n.red.) am avut o întâlnire deosebit de importantă la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene cu domnul Ministru Marcel Boloș.

Obligația noastră este să ne prezentăm cele mai importante proiecte și să asigurăm finanțarea acestora, să parcurgem etape importante spre demararea și finalizarea lor, în cele mai bune condiții pentru întreaga comunitate.

Pentru majoritatea cetățenilor, acestea poate nu sunt evidente, dar sunt obligatoriu, legal, de urmat, ca să putem obține o dezvoltare durabilă și consolidată”, a transmis Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *