Dîncu: N-am primit niciodată niciun reproş din partea premierului. Nu mă aştept să fiu schimbat, dar pentru mine nu este o tragedie

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica externa Politica nationala Slider

În contextul în care numele ministrului clujean al Apărării, a tot fost vehiculat pentru înlocuire, într-o eventuală remaniere guvernamentală, el a spus sâmbătă în emisiune la Prima TV că acest lucru nu ar reprezenta o tragedie, dacă ar fi să se întâmple.

Vasile Dîncu a subliniat că nu are informații că se dorește schimbarea sa din funcția de ministru al Apărării, pentru că se înțelege bine cu premierul Nicolae Ciucă și cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar pe de altă parte a admis că funcțiile sunt vremelnice.

„Nu mă aştept să fiu schimbat, dar pentru mine nu este o tragedie. Eu ştiu că în politică suntem vremelnici şi eu ştiu că niciun mandat ministerial (…) nu este unul pentru vecie şi că atunci când partidul care te-a propus vrea să te retragă, este normal să pleci. Nu este nicio problemă asta, atâta timp cât eşti mandatat să te duci acolo îţi faci datoria”, a spus Dîncu, citat de Agerpres.

El a punctat că nu a primit niciodată reproşuri din partea premierului Nicolae Ciucă.

„Am colaborat şi colaborez foarte bine cu premierul Nicolae Ciucă. Din perspectiva politicii de apărare, este un sprijin pentru mine şi am colaborat foarte bine, aşa cum şi domnia sa a spus, rezultatele noastre la Madrid (summitul NATO de la Madrid din iunie 2022, n.r.) au fost foarte bune. Deci, nu am avut niciun fel de dezbatere critică sau vreun reproş din partea premierului”, a afirmat Vasile Dîncu.

El a menţionat că în continuarea are o relaţie bună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *