Radu Molnar, deputat USR Cluj, atacă Guvernul Ciolacu și PNL: ”Pachetul fiscal propus prin „asumare” lovește puternic în economia românească”

Slider

Deputatul USR din Cluj, Radu Molnar critică la scenă deschisă pachetul legislativ asumat de guvernul Colacu. Molnar e IT-ist la bază iar sectorul IT primește o lovitură prin noile impozite din acest pachet. 

”Marcel Ciolacu „își asumă” dezastrul din economie Pachetul fiscal propus de Marcel Ciolacu prin „asumare” lovește puternic în economia românească. Statul a cheltuit fără limită în ultimii doi ani și sunt avertismente că multe afaceri vor falimenta. Marcel Ciolacu spune că merge până la capăt. Dar ce înseamnă asta? Păi el își asumă că este posibil să-și piardă poziția de premier și apoi că riscă să piardă electorat la anul, dacă lumea nu-l mai vrea. Ok, dar ce înseamnă asta pentru economia românească? Că o bună parte dintre firmele românești o vor duce și mai greu. Iar altele se vor închide. Vorbim de locuri de muncă și surse de venit pentru români! Nu poziții politice ale unor baroni care oricum sunt asigurați financiar pentru zeci de ani de-acum înainte! Tocmai de aceea vom ataca la Curtea Constituțională acest pachet fiscal. Este singura măsură efectivă și eficientă de a-l stopa și sperăm că se mai găsește rațiune și patriotism la CCR.

”Sunt avertismente foarte clare ale economiștilor, ale mediului de afaceri și ale diverselor categorii profesionale afectate, care spun foarte clar că efectul acestor creșteri de taxe neconstituționale va fi unul de falimentare a foarte multor afaceri românești, deci de închidere a activității economice. Va fi un efect de împingere a unor activități economice în alte țări decât în România și de împingere a unor activități la negru.”, după cum spune si Cătălin Drulă. Iar PNL merge ca o slugă lângă Marcel Ciolacu! Pentru că trebuie să ne fie foarte clar: Marcel Ciolacu nu ar fi putut niciodată să introducă aceste creșteri de taxe fără ca PNL-ul să-i stea alături și să contribuie din plin. Practic, e o guvernare care e într-o singură mână, Marcel Ciolacu coordonează două partide în acest moment și este la a treia Ordonanță de Urgență pe care o dă în ultima lună care spune „mie nu mi se aplică Constituția și legile României”! Asta este guvernare prin decret, este guvernare de tip dictatorial, oligarhic, în care dacă pot, vă fac ce vreau eu. Exact ce le place cel mai mult pesediștilor și lacheilor lor peneliști.”, a transmis Molnar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *