FOTO. Ziua Armatei în fotografii. Ce politicieni clujeni au participat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cu ocazia Zilei Armatei României, 25 octombrie, marile unități și unități din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au organizat o serie de ceremonii militare în garnizoanele din aria de responsabilitate a diviziei.

La Cluj-Napoca acestea au avut loc de la ora 09.00, la Monumentul Eroilor celui de-al Doilea Război Mondial din Cimitirul Eroilor. Au participat detaşamentul de onoare  constituit din militari ai Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive „General Vasile Danacu” și Muzica Militară a Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Ca de obicei au luat parte politicieni din partidele clujene parlamentare.

De la PNL Cluj au participat primarul Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, prefectul Clujului, vicepreședintele Dan Tarcea, deputatul Sabin Sărmaș,  consilierul județean Maria Forna, șefa Inspectoratului Școlar Județean, Marinela Marc, consilierul local Ionuț Moldovan și alți liberali.

PNL la Ziua Armatei/ foto pagina de facebook Maria Forna

Din partea USR a fost prezent deputatul Viorel Băltărețu.

Din partea PSD a fost prezent secretarul executiv județean Alexandru Cordoș și consilierul județean Mircea Chirtes.

 

Ca de obicei s-au depus coroane și s-au rostit discursuri ca omagiu celor căzuți la datorie și ca prețuire pentru cei care slujesc în Armată. 

De la AUR a participat o delegație condusă de deputatul Ilie Coleșa și coordonatorul județean Cristian Șipoș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *