Ionuţ Stroe: Alegerea de a veni în faţa românilor pe liste proprii la alegerile din 2024 este una firească, în acord cu valorile noastre

Politica nationala Slider

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, apreciază, vineri seară, că alegerea liberalilor de a candida pe liste separate în anul electoral viitor este ”firească”, fiind în acord cu valorile partidului. Motto-ul ”Prin noi înşine” a devenit fotografie de copertă pe profilele de Facebook ale mai multor liberali.

”«Prin noi înşine» nu este doar crezul istoric al PNL, este esenţa dezvoltării României, o mentalitate a oamenilor puternici şi întreprinzători. Alegerea de a veni în faţa românilor pe liste proprii la alegerile din 2024 este una firească, în acord cu valorile noastre”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL afirmă că formaţiunea a ”guvernat responsabil în ultimii 4 ani”.

”Am guvernat responsabil în ultimii 4 ani, trecând ţara printr-o serie de crize şi reuşind în acelaşi timp să demarăm investiţii record, reforme în domenii cheie şi să consolidăm rolul României în U.E. şi NATO. Este datoria noastră să continuăm”, a mai scris Ionuţ Stroe.

Acesta şi-a schimbat fotografia de copertă la profilul de Facebook cu una care cuprinde motto-ul ”Prin noi înşine”, ales de liberali. De asemenea, aceeaşi fotografie de copertă au deja ministrul Mediului, Mircea Fechet, şi secretarul general al PNL, Lucian Bode. 

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, vineri la Sinaia, că liberalii au decis, cu unanimitatea de voturi, să aleagă calea ”Prin noi înşine” în alegerile din 2024, şi anume să meargă pe listă proprie şi să nu facă o alianţă cu PSD privind liste comune în alegeri. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *