Sorin Constantinescu, „Regele păcănelelor”, și-a anunțat retragerea din AUR după trei zile de la înscriere

Politica nationala Slider

Sorin Constantinescu, „Regele păcănelelor”, și-a anunțat retragerea din AUR după trei zile de la înscriere, informează Libertatea.

El  este omul de afaceri invocat de premierul Marcel Ciolacu atunci când premierul a acuzat șantajul din industria jocurilor de noroc. Constantinescu a anunțat joi seară, 16 noiembrie, că „am decis să fac un pas înapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici” dar nu din cauza criticile „trolilor” din alte partide l-au afectat, ci cele „de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor”.
Constantinescu fusese consilier al premierului Orban.

Cooptatea lui Constantinescu cu girul președintelui George Simion a provocat rumoare în partid și opoziție mai ales că AUR a criticat foarte tare influența jocurilor de noroc în societate

Sorin Constantinescu a scris pe Facebook: „Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea și liniștea familiei mele dincolo de orice și nu vreau ca prezența mea în viața publică să îi afecteze în nici un fel, am decis să fac un pas înapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici. Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase, dar consider că nu sunt pregătit să fac acest pas! Am fost șocat de atacurile murdare la adresa mea, nu neapărat de la conturile false ale unor troli din alte partide, cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor și care au șters cu buretele orice lucru sau fapta bună pe care am făcut-o”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *