Schimb dur de replici la prezidiul Camerei Deputaţilor / Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că îi sparge dinţii / Liderul AUR i-a zis „lichea pitică” / AUR cere coaliţiei retragerea sprijinului politic pentru Simonis

Politica nationala Slider

În timpul plenului de luni al Camerei Deputaţilor a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis (foto) care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat, informează News.ro.

În replică, Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR. Ulterior, reprezentanţii AUR au cerut preşedintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, şi preşedintelui PNL Nicolae Ciucă retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, pentru „comportamentul agresiv şi limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaţilor la adresa parlamentarilor opoziţiei”.

Videoul publicat de AUR pe contul de TikTok al partidului poate fi accesat AICI.

„Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleităţile de bişniţar şi de combinator să ocupe a treia funcţie din statul român şi să păteze imaginea funcţiei de reprezentant al românilor. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis şi Freddy. Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum şi limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce şi-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus preşedintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicaţii. Însă, dispreţul şi aroganţa l-au făcut pe Freddy Simonis să îşi arate adevărata faţă, aceea de interlop eşuat”, arată comunicatul de presă al AUR.

Sursa citată mai spune că „deşi cunoştea foarte bine realitatea, ştia exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în faţa presei, aşa cum a fost învăţat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieşi la suprafaţă”.

„Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis şi a PSD-ului are picioare foarte scurte”, au completat reprezentanţii AUR.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi din imaginile difuzare de către partidul AUR:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

– Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!, a replicat liderul AUR George Simion”.

De asemenea, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat, tot în plenul de luni, că la începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: „Am să o violez pe mă-ta!”.

În replică, liderul AUR George Simion a scris pe Facebook că va arăta „cum îl înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a venit luni, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa. El a precizat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

„La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: „Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l „un personaj abject”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *