VIDEO Claudiu Târziu, lider AUR, la Cluj-Napoca: ”Dosarul Caravana Medicală este o invenție de presă, nu am făcut nimic ilegal„

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Claudiu Târziu (foto dreapta), lider național al Partidului Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) a declarat la Cluj-Napoca, vineri, 12 ianuarie, într-o conferință de presă, , pe marginea dosarului penal ”Caravana Medicală AUR”, că ”este o invenție de presă, venită după o plângere penală a nu contează cui. Dacă așa a început anul electoral, cu un dosar care să dea în imaginea AUR, s-a dat drumul unui dosar politic, cu o încărcătură mediatică pentru a boți imaginea AUR și atât, atunci ne putem aștepta la altele mult mult mai rele. Noi avem toate actele ok, nu exista fapta, e o invenți ca să lovească în noi”.

Târziu a mai spus că faptul că președintele AUR, George Simion, a mers ieri la mitingul transportatorilor de la București ”nu poate fi catalogat ca o tentativă de confiscare ci un semn de solidaritate a unui partid de opoziție. Transportatorii au nevoie de răspuns, nu să fie ignorați, trebuie rezolvate problemele lor”.

Presa centrală a relatat joi că Simion a fost huiduit copios de trasportatori.

Legat de alegerile locale din Cluj-Napoca, Claudiu Târziu a spus că e prematur să fie anunțat încă un candidat la Primărie din partea AUR. ”Nu vrem să facem act de prezență, noi vrem să câștigăm, suntem în proces de selecție. La fel și la listele parlamentare. Nu vom pune pe listă 3-4-5 ci vom completa toată lista cu nume capabile să funcționeze într-o instituție locală sau centrală”, a spus politicianul.

La conferință de la sediul AUR Cluj a participat și deputatul clujean Alin Coleșa și alți membri ai partidului.

Vezi aici conferința de presă a AUR Cluj:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *