Ionuţ Stroe, despre sondajul care dă PNL cu 21%: Este un punct de plecare. Un semnal bun, acum, la începutul de an electoral, după 4 ani foarte grei de guvernare

Politica nationala Slider

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi despre sondajul care dă PNL cu 21% că este un punct de plecare şi un semnal bun, acum, la început de an electoral, după 4 ani foarte grei de guvernare, comform News.ro.

Ionuţ Stroe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News, despre ultimul sondaj care dă formaţiunea cu un procent de 21% că este vorba de un punct de plecare.

”Suntem optimişti, pentru că 20% este un punct de plecare. E un semnal bun, acum, la început de an electoral, după 4 ani foarte grei de guvernare, am avut multiple crize suprapuse, chiar din spaţiul internaţional, 20% este un punct de plecare şi eu cred că vom continua cel puţin 25 de procente în cifre electorale”, a arătat Stroe. 

El a precizat că ”PNL este cea mai puternică forţă de dreapta din România şi practic singurul partid ca şi construcţie politică alternativă la zona de stânga”.

”În momentul de faţă, noi considerăm că cele 20 de procente sunt doar un punct de plecare, urmând ca obiectivul electoral să fie undeva mult mai sus”, a mai spus Ionuţ Stroe. 

PSD este creditat cu 31% din voturi la alegerile europarlamentare, PNL cu 21%, AUR cu 19%, iar Alianţa Forţa Dreptei-PMP-USR cu 14%, indică datele unui sondaj Avagarde la comanda PSD. Marcel Ciolacu este politicianul cu cea mai mare cotă de încredere, 26%, urmat de Diana Şoşoacă şi de George Simion, fiecare cu 23%. Preşedintele Klaus Iohannis are 16% cotă de încredere, dar are cel mai mare procent de persoane care declară că mai degrabă nu au încredere în el.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *