VIDEO. Oana Murariu, președintele USR Cluj: ”Mizăm la locale pe 9 consilieri. În martie desemnăm candidatul la Primărie și lista consilierilor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele USR Cluj, deputatul Oana Murariu, a fost invitatul emisiunii de dezbatere AGORA, miercuri, 31 ianuarie, ora 20.00.

Întrebată dacă se menține luna martie ca lună decisivă pentru alegerile interne pentru desemnarea unui candidat la Primăria Cluj-Napoca, aceste „primaries” userist,  Murariu a spus că se va alege pe 3 martie candidatul.

”Avem trei candidați aleși din 11 candidaturi. O să avem Conferință Județeană unde vom desemna candidatul dar și lista de consilieri. Noi vrem să creștem numărul grupului de consilieri locali, să scoatem 9 consilieri la locale, pentru că este foarte important Consiliul Local pentru proiectele Clujului. În ce privește consilierii județeni și candidatul la Consiliul Județean asta depinde și de alianța în care ne aflăm (Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei, lansată oficial duminică n.r.). Vor fi discuții și negocieri, alianța e încă la început dar ne coagulăm de acum încolo”, a spus Murariu.

De asemenea Murariu a spus că nu e speriată de ascensiunea AUR Cluj, pe care îl consideră slab în municipiul Cluj-Napoca dar mai puternic în mediul rural, unde, dealtfel, USR stă mai slab, fiind un partid preponderent urban, fără suficient structuri la țară.

”Aici ne va ajuta mult în cadrul Alianței, un partid ca PMP care are organizații, structuri”, a spus Murariu.

Puteți viziona integral emisiunea cu Oana Murariu mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *