Premieră în PNL Cluj. Deputatul Sabin Sărmaș l-a criticat la scenă deschisă pe Emil Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premieră în PNL Cluj. Pentru prima oară, după mulți ani, un om politic din filiala clujeană îl critică public pe primarul Clujului.

Este vorba de deputatul Sabin Sărmaș care a luat apărarea reprezentanților mediului cultural după ce aceștia au avut, luni, la ședința de Consiliu Local, o discuție aprinsă cu primarul privind regulamentul de finanțare al fondurilor europene, cerând schimbarea acestuia.

Sărmaș l-a critic public, pe contul său de Facebook pe primarul Boc pentru modul în care a vorbit cu managerii culturali care cer o nouă legislație.

”Au cerut un lucru de bun simț în orice oraș din România: transparentizarea modului în care se finanțează cultura în orașul nostru. Răspunsul primarului a fost: nu faceți circ! Eu cred că asta nu e circ, e normalitate. Dacă avem astăzi orașul pe care îl avem o datorăm oamenilor din acest oraș, o datorăm societății civile, o datorăm instituțiilor care fac eforturi zi de zi pentru a face orașul ceea ce este și nu unui politician care stă vremelnic într-un scaun”, a spus Sărmaș pe Tik Tok.

Deja în presa locală se speculează că Sabin Sărmaș ar candida la primăria Cluj-Napoca dar acesta nu a dezvăluit încă această decizie. El este deputat din 2020 și a fost un apropiat al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban. Este președintele Comsiei de IT din Camera Deputaților și a fost pentru un an șeful Autorității pentru Digitalizarea României. Este IT-ist de meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *