Partidul Forța Identității Naționale a adus la Cluj Caravana Forța Antreprenorilor Români.

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
În perioada 19 Februarie – 26 Martie, Partidul Forța Identității Naționale (FIN), membru al Alianței AUR,  organizează pe întreg teritoriul României Caravana Forța Antreprenorilor Români. Prin aceasta, obiectivul Alianței AUR este acela de a oferi un sprijin real și concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri, Caravana Forța Antreprenorilor Români devenind astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor și a antreprenorilor români care doresc să acceseze fonduri europene și guvernamentale prin intermediul tuturor programelor de finanțare disponibile în anul 2024.
În cadrul evenimentelor Caravanei Forța Antreprenorilor Români vom prezenta și soluțiile din Programul de Guvernare AUR, dedicate mediului de afaceri și antreprenorilor din toate sectoarele economice, oferind inclusiv îndrumare pentru facilitarea accesului companiilor la programele mai sus menționate.
 
(FIN) este condus de omul de afaceri Ilan Laufer.
Coordonatorul județean AUR Cluj, Cristian Șipoș și Ilan Laufer, președinte FIN (dreapta), astăzi, la discuțiile din cadrul Caravenei Forța Antreprenorilor Români
 
Vineri, 23 Februarie, FIN a fost prezent alături de o serie de antreprenori și de IMM-uri din județul Cluj unde a prezentat soluțiile din Programul de Guvernare AUR și informații despre programele de finanțare disponibile în anul 2024, prin intermediul fondurilor europene și guvernamentale.
Prin acest demers, Alianța AUR oferă un sprijin real și concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri, Caravana Forța Antreprenorilor Români devenind astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor și a antreprenorilor români.
”Alianța AUR se alătură astfel eforturilor antreprenorilor și IMM-urilor românești de a accesa fonduri europene, de a se dezvolta și de a deveni mai competitive în cadrul piețelor în care activează”, a spus Laufer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *