Ramona Bruynseels, AUR: ”Văd că partidele vechi nu se schimbă, vin cu tot felul de idei să bareze AUR, dar acest lucru nu are loc”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ramona Bruynseels (foto cu camașă albă), președintele organizației naționale de femei AUR, a criticat, vineri, 23 februarie, într-o conferință de presă la sediul AUR Cluj,  măsurile luate de PSD-PNL, în special o serie de  dezinformări la adresa AUR dar și comasarea alegerilor.

”Echipa AUR Cluj devine din ce în ce mai puternică. Văd că partidele vechi nu se schimbă, vin cu tot felul de idei, încearcă să bareze AUR, dar acest lucru nu are loc cum ar dori ei. Comasarea este disperare, o încercare disperată de a menține ce au vechile partide care tot au fost la putere. Eu le transmit că AUR e mai puternic în fiecare zi, mai pregătit decât cred ei. Spun asta pentru că am intervievat în această săptămână oameni de bună credință, oameni noi în politică, dar și oameni cu experiență. M-am bucurat să întâlnesc foarte multe doamne, credem în doamne, femeia e nucleul societății, e corectă, e onestă, ține la viitor. Mai căutăm oameni, care să crească valoarea AUR și a României, pentru candidaturi”, a spus Ramona Bruynseels.

”Există în societate un sentiment imens de revoltă, a venit spre mine  pe toate canalele mele de comunicare, de la oameni din afara politicii, după anunțul PSDPNL, de liste comune la europarlamentare. Practic s-a refăcut partidul unic, PSDNL putem să îi zicem”, a spus Bruynseels.

Întrebată de fel de candidați caută, ce profil vor avea aceștia, ea a spus că la AUR ”au prioritate tinerii antreprenori, femeile cu experiență, tehnocrații, oameni cu realizări în CV-ul lor”.

AUR caută candidat pentru primăria Cluj

Reporterul Clujul Politic a întrebat-o pe Bruynseels ce părere are despre candidatura la Primăria Cluj-Napoca a deputatului PNL Sabin Sărmaș. 

”Noi căutăm candidat la primăria Cluj-Napoca. Stiu ca domnul președinte Simion a spus că AUR îl susține dar vă asigur că avem și noi candidații noștrii, din partid dar și din afară. Dacă apare un candidat excepțional și din afară, mergem cu el pentru că AUR vrea să câștige alegerile”, a spus Bruynseels.

Coordonatorul județean Cristian Sipoș a întărit spunând că AUR va avea candidați la funcția de primar în toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Cluj și se concentrează să depună liste de consilieri locali și județeni în cât mai multe localități.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *