Aurelia Cristea, PSD Cluj: ”Propun clujenilor un program și o candidatură de stânga”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Special

Fostul ministru PSD pentru dialog social și ex deputat PSD Cluj, Aurelia Cristea a anunțat că propune un proiect politic de stanga pentru Cluj-Napoca.

„Dragi prieteni! O mare parte dintre prietenii de aici de pe contul personal de facebook ma cunoasteti personal, altii ma cunoasteti prin prisma activitatii mele politice din perioada mai intensa a mandatului de deputat ( 2012 – 2016) si al celui de ministru delegat pentru dialog social din cabinetul Ponta (2014) sau a activitatii profesionale din domeniul asigurarilor si al securitatii private (sisteme integrate de securitate).

Daca activitatea mea profesionala s-a desfasurat in mediul privat ca angajat sau antreprenor, activitatea mea politica este strans legata de Partidul Social Democrat

De organizatia PSD Cluj-Napoca ma leaga cele mai intense amintiri din campanii, reusitele mele ca parlamentar, dar si tristetea clipelor cand am pierdut alegeri.

Am acceptat propunerea de a reveni in partid, dupa demisia mea din 2017, deorece simt ca inca mai pot sprijini organizatia si putem propune un proiect politic de stanga pentru administratia locala.

Un proiect care va fi guvernat de responsabilitatea administrarii banului public, respectul pentru cetatean, dialog , dezvoltare economica si grija pentru oameni.

Este in acelasi timp si o datorie morala pe care o am fata de fiecare coleg care m-a sustinut si fata de fiecare cetatean care isi doreste sa voteze un candidat PSD la Cluj Napoca.

Va multumesc tuturor pentru intelegere si suport si va astept alaturi de mine in acest proiect politic! Dumnezeu sa ne ajute!” a anunțat Aurelia Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *