Boc anunță că străzile Kogălniceanu și Universității întră în recepție

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deși termenul de recepție era 31 martie, străzile Universității, o arteră importantă și Kogălniceanu și cele adiacente, vor intra în recepție treptat, în perioada următoare. 

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat acest lucru la Ziua Live:  “.. Acum ce trebuie să știe clujenii: că toată lucrarea asta de pe Kogălniceanu, Universității și toate străzile adiacente, cu Iuliu Maniu, intră în faza de recepție. Asta înseamnă că fiecare piatră care e crăpată, fiecare dală de grabit care e ciobită, fiecare copac, dacă Doamne ferește nu înfrunzește, toate aceste lucruri se schimbă pe cheltuiala constructorilor, pentru că asta înseamnă procesul de recepție. Evident că noi nu am ținut aceste străzi închise, cum nu am închis nici Parcul Zorilor, nici Parcul Feroviarilor, chiar dacă recepția nu a fost făcută. Din moment ce nu prezenta pericol public pentru cetățeni, noi am deschis, cum a fost și Baza sportivă La Terenuri, înainte de recepție. Evident că unele lucruri nu sunt cum trebuie sau s-au deteriorat pe parcursul lucrărilor. Fiecare trebuie să știe și să înțeleagă că sunt gata când s-a semnat procesul verbal de recepție”, a spus Emil Boc.

Proiectul de 10 milioane de euro a fost câștigat prin licitație acum 4 ani de firma de arhitectură Mossfern, care a proiectat reamenajarea urbană a acestor străzi  adică Mihail Kogălniceanu, Universității, Emmanuel de Martonne, János Bolyai, Hermann Oberth, Kovács Dezsö, Gaál Gábor și Baba Novac, dar și strada Iuliu Maniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *