AUR a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alianţa pentru Unirea Românilor a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, aceasta fiind deschisă de Cristian Terheş. ”Sperăm să câştigăm primul loc în această bătălie. PSD şi PNL, de frica pierderii primului loc şi a înlăturării actualei conduceri, au făcut o listă comună, o listă pe care găsim nişte nume de tristă amintire”, a afirmat liderul AUR, George Simion.

 
”Am venit cu oameni care ştiu patru-cinci limbi străine, cu profesori universitari, cu oameni care au făcut doctorate pe bune. Am venit cu oameni care au predat sau predau în universităţi din Statele Unite, din Franţa şi alte state europene. Am venit cu apărătorii patriei române, am venit pentru o viziune a unei Europe unite, dar a unei Europe a naţiunilor, care respinge un proiect federalist european. Am venit având în spate semnăturile a peste 630.000 de români care la apelul nostru şi-au pus numele şi semnătura pentru candidaţii AUR. Vrem să cerem votul de încredere, suntem singura formaţiune care nu a fost la guvernare şi la conducerea acestei ţări. Avem încredere în cei care deschid lista AUR: domnul Cristian Terheş, Claudiu Târziu şi Gheorghe Piperea. Avem încredere în această Alianţă AUR formată din mai multe partide suveraniste, avem încredere că altul este drumul pentru România, nu cel din prezent, când stăm în genunchi la masa celor care ar trebui teoretic să fie aliaţii noştri. Sperăm să câştigăm primul loc în această bătălie. PSD şi PNL, de frica pierderii primului loc şi a înlăturării actualei conduceri, au făcut o listă comună, o listă pe care găsim nişte nume de tristă amintire. Dacă vor vota românii lista Partidului Comasat îl vor trimite în Parlamentul European încă o dată pe Gheorghe Falcă şi pe Virgil Popescu”, a declarat preşedintele AUR, George Simion, în faţa Biroului Electoral Central.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de AUR, ”gaşca PNL-PSD” a ”ţinut sub papuc România timp de 34 de ani, în subdezvoltare şi sărăcie”.

Sloganul campaniei AUR este ”Apărătorii Patriei Române”.

 
”Obiectivul pe care îl avem ca alianţă e să arătăm lumii că există o alternativă viabilă, profesionistă, curajoasă şi puternică la această majoritate formată din PNL şi PSD. E important pentru România să aibă din iunie 2024 cât mai multe voci naţional suveraniste, conservatoare şi creştin-democrate în Parlamentul European, care să apere interesul naţiunii române în toate comisiile. Vor urma câteva săptămâni de foc. E o ocazie pentru electoratul român să compare, apoi pe 9 iunie să decidă: vor mai multă prosperitate în România sau mai multă sărăcie; mai multă suveranitate, adică să luăm noi deciziile, sau mai multă vasalitate, să stăm aplecaţi în faţa străinilor. A sosit timpul ca vocea naţiunii române să se audă şi la Bruxelles”, a declarat Cristian Terheş, cel care deschide lista Alianţei AUR la alegerile europarlamentare. 
 
Alături de Cristian Terheş, pe primele locuri pe listă se află Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Georgiana Teodorescu şi Adrian Axinia.
 
”Candidatura noastră este dovada că nu suntem anti-UE sau antieuropeni aşa cum suntem acuzaţi. Este dovada vie că înţelegem foarte bine rolul României în Uniunea Europeană şi înţelegem realităţile cu care se confruntă Uniunea Europeană, realităţi care trebuie schimbate dacă vrem ca proiectul european să continue şi toţi care facem parte din el să beneficiem de acest proiect. Este nevoie de o schimbare în proiectul european, iar această schimbare nu va putea fi determinată decât de către o forţă conservatoare masivă, care are şansa în 2024 de a face majoritate în Parlamentul European şi de a schimba componenţa şi direcţia de mers a Comisiei Europene, politicile care sunt împotriva proiectului european”, a susţinut Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *