Omul care a redeschis Dosarul Revoluției vine la Colocviul „Lupta pentru adevăr. Revoluția din Decembrie 1989 între adevăr juridic și istorie”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Colocviul „Lupta pentru adevăr. Revoluția din Decembrie 1989 între adevăr juridic și istorie” organizat de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca în parteneriat cu Institutul de Istorie Orală al Facultății de Istorie și Filosofie, Universitatea Babeș-Bolyai, Fundația Corneliu Coposu, Clubul Monarhiștilor Clujeni, Consiliul Județean Cluj și Asociația „21 Decembrie 1989” are loc joi la Cluj. 

În contextul împlinirii a 35 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca va organiza, în cursul acestui an, o serie de evenimente menite a evidenția importanța victoriei revoluției anticomuniste. Primul dintre acestea este colocviul intitulat: „Lupta pentru adevăr. Revoluția din Decembrie 1989 între adevăr juridic și istorie”.

Evenimentul va avea loc în data de 11 aprilie 2024, ora 12.00, în Sala de conferințe „Ion Mușlea” a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, strada Clinicilor nr. 2.

Invitatul special al evenimentului este domnul Doru Mărieș, revoluționar și președinte al Asociației „21 Decembrie 1989” din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *