PSD Cluj: Alin Păunel Tișe dezinformează clujenii cu o nonșalanță ieșită din comun

Comunicate

PSD Cluj constată cu regret că domnul Alin Păunel Tișe dezinformează clujenii cu o nonșalanță ieșită din comun.

Într-o informare de presă, prin care urmărește informarea opiniei publice, președintele Consiliului Județean Cluj anunță că s-au turnat două straturi de asfalt pe drumul Judetean 109 B Fundătura – Cornesti între km 0 si 17.

Din păcate lucrurile nu stau tocmai așa, notează social-democrații clujeni într-un comunicat remis presei locale, iar Alin Tișe dezinformează clujenii precum starea precară a drumurilor județene.

Atașat aveți câteva poze care arată starea drumului între Cornesti si Fundătura.

„Îl invitam pe dl. Alin Tișe să nu mai facă administrație din birou și să se deplaseze în teren pentru a vedea cum arată drumurile județene la fața locului.

De asemenea, îl informăm că în perioada guvernării PSD pentru drumul județean 107 B Fundătura Cornesti, guvernul PSD a alocat suma de 7,7 milioane lei, sumă necesară pentru ca acest drum județean să fie modernizat între km 0 si 17, însă liberalii din Consiliul Județean Cluj nici măcar cu finanțarea asigurată nu au reușit să finalizeze acest drum. Era suficient doar să deconteze lucrările la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice finanțarea fiind asigurată.

În acest context îl invităm pe dl. Alin Tișe să nu ascundă incompetența PNL prin informări de presă trase la indigo” a declarat consilierul județean, Remus Lapușan.

IMG_1371

IMG_1372

IMG_1375

IMG_1380

IMG_1382

 

 

 

 

 

Potrivit unui comunicat de presă, Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea turnării covorului asfaltic în două straturi pe drumul județean 109B Fundătura – Cornești, porțiunea cuprinsă între km 0 şi 17.

Lucrările de modernizare a drumului au constat în realizarea de fundaţii, aşternerea stratului de piatră spartă, schimbarea podeţelor, realizarea de ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic cu o grosime de şase centimetri şi a stratului de uzură cu o grosime de patru centimetri.

fundatura cornesti DJ109B

Pentru a se verifica măsura în care lucrările de asfaltare au respectat exigenţele impuse de normativele în vigoare şi cerinţele expres formulate de către beneficiar – Consiliul Judeţean Cluj, calitatea stratului de asfalt, respectiv grosimea şi consistenţa acestuia, au fost verificate prin prelevarea de carote de către un laborator specializat în domeniu.

„Mă bucură faptul că „zestrea” de drumuri judeţene reabilitate prin lucrări ample, în profunzimea lor, începute cu refacerea fundaţiei, s-a îmbogăţit cu un sector pe care s-a turnat covorul asfaltic în două straturi şi pe care se poate circula în cele mai bune condiţii. În acelaşi timp, tocmai pentru că este vorba despre lucrări complexe de care ne dorim să beneficiem cât mai mulţi ani, am dispus verificarea cu stricteţe a calităţii şi a conformităţii tuturor lucrărilor executate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Reamintim în acest context faptul că lucrările de investiţii şi modernizare a DJ 109B Fundătura – Corneşti au fost realizate în cadrul „Programului de lucrări de modernizare şi reabilitare” aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *