PSD Cluj: 10 promisiuni electorale uitate de Emil Boc după primele trei luni ale noului mandat

Comunicate

PSD Cluj constată cu regret că la trei luni de la preluarea mandatului de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc se află într-o permanentă perioadă estivală și nu ține cont de promisiunile electorale.

1. Niciun proiect, zero soluții privind fluidizarea traficului în zona centrală și pe principalele artere de circulație din Cluj-Napoca.

2. Promisiunea construirii de parkinguri noi – Deși a alocat în mai multe rânduri câteva milioane de lei pentru “noile parkinguri de cartier” nu s-a ținut de promisiune, lucrările la parkingul din Mănăștur fiind dovada vie a neputinței sale administrative.

3. Construirea unui nou cartier de locuinţe în Borhanci și crearea de mii de locuri de muncă în Cluj Innovation City au fost alte vorbe fără fond aruncate în campania electorală și total uitate după.

4. Centrul Cultural Transilvania teoretic prioritar în ultimii ani pentru Emil Boc, a devenit o poveste fără sfârșit și nici până acum nu s-au început lucrările. În 2014, cu surle și trâmbițe, Emil Boc anunța că va fi construit doar din fonduri de la bugetul local, dacă nu va fi găsit niciun investitor privat.

5. Proiectul Aqua Park pentru care Emil Boc și PNL Cluj au alocat 1.000.000 lei în 2013 a rămas la stadiul de schiță. De asemenea Emil Boc și-a uitat și promisiunea de acum doi ani privind înființarea unui patinoar permanent.

6. Străzi particulare apărute în urma extinderii imobiliare sunt abandonate total de administrația locală, doar în campania electorală edilul Emil Boc promițând asfaltarea lor.

7. Cea mai recentă promisiune a domnului Emil Boc, “centura metropolitană” se discută dar nu se execută, o constantă a promisiunilor sale electorale.

8. Emil Boc a uitat și de amenajarea zonei Cetăţuia “Redecorarea şi reamenajarea zonei Cetăţuia – monument istoric, punct de referinţă al municipiului Cluj-Napoca”, chiar dacă termenul de realizare al proiectului era de acum șapte ani!

9. Conflictul de interese între Someșul navigabil promis în campania din 2012 și monorailul pe albia râului Someș propus în 2014 este probabil cea mai bună caracterizare a modului în care PNL și Emil Boc administrează Cluj-Napoca.

10. Construirea unui sediu nou pentru Filarmonica şi Academia de Muzică. Proiectul a rămas o promisiune.

„În trei luni de mandat putem trece în dreptul domnului Emil Boc zero promisiuni îndeplinite. Din păcate Emil Boc este într-o continuă vacanță administrativ”, a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *