Fostul președinte Traian Băsescu, la urne: „Am votat pentru un guvern eficient”

Politica nationala

Preşedintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu a votat duminică, alături de soţia sa, Maria Băsescu, afirmând că a votat cu gândul că în urma alegerilor vom avea un guvern eficient şi, de asemenea, că este „convins” că Elena Udrea poate să intre în Parlament, potrivit MEDIAFAX.

„În primul rând am votat cu gândul că în urma acestor alegeri vom avea un guvern eficient. Eficient în a utiliza banii europeni, de exemplu, care ar crea locuri de muncă. Am votat cu gândul la un guvern care să genereze politici pe cele trei mari domenii în care dacă nu facem ceva România va avea probleme în viitor, adică: natalitate, educaţie, sănătate”, a declarat Traian Băsescu, la ieşirea dim secţia de votare.

Băsescu a mai precizat că a votat şi cu gândul la o majoritate parlamentară care să nu încerce să pună justiţia sub control politic.

„Şi în sfârşit am votat cu gândul la o majoritate care să nu încerce să pună sub control politic justiţia şi pe de altă parte cu gândul la o justiţie care să înţeleagă că respectarea drepturilor fundamentale este urgenţa zero în construirea unui stat de drept”, a mai spus preşedintele PMP.

Traian Băsescu a afirmat că este convins să Elena Udrea, care candidează independent la aceste alegeri, ar putea intra în Parlament.

„De ce nu? sunt convins că poate să intre”, a răspuns Traian Băsescu, întrebat dacă este de părere că Elena Udrea ar putea intra în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *