Horia Nasra, președinte interimar PSD Cluj: „Preşedintele României neagă, prin aproape toate acţiunile sale, rezultatele alegerilor din decembrie”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, este de părere că iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema codurilor penale este o temă falsă. În opinia lui Nasra, Iohannis se erijează în liderul Opoziţiei, uitând să fie „un moderator”.

„Am observat că preşedintele României prin aproape toate acţiunile sale neagă rezultatele alegerilor din decembrie, de la refuzul nominalizării unui premier şi până la propunerea unei teme false pentru referendum. Spun o temă fasă deoarece orice român de bună credinţă sprijină bunul mers al justiţiei şi niciun membru PSD nu a spus vreun moment că se opune demersurilor cotidiene ale justiţiei.

Este îngrijorător faptul că preşedintele României se erijează în liderul Opoziţiei uitând că un preşedinte de stat este preşedintele celor care au votat cu PSD şi că în mod normal trebuie să fie echidistatnt şi să aibă un rol de moderator”, spune Horia Nasra.

Reamintim că președintele Klaus Iohanis a anunțat organizarea unui Referendum pentru a supune la votul popular cele două ordonanțe de urgențe privind grațierea și modificarea Codului Penal, pe care guvernul PSD+ALDE vrea să le adopte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *