Studenții clujeni merg la București pentru a protesta în Piața Victoriei

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

„Șase, șase, vin studenții” la București. Sute de tineri clujeni au lăsat deoparte studiul pentru examenele din sesiune și vor pleca în această seară la București, cu trenul de ora 22:09, pentru a protesta alături de bucureșteni în Piața Victoriei împotriva abuzurilor guvernului PSD+ALDE.

Studenții profită astfel de gratuitatea la tren oferită de Guvernul României și vor pleca spre București pentru a lua parte duminică, 5 februarie, la cel mai mare protest anti-guvernamental de până acum.

„4 zile de protest! Nici o schimbare! O.U.G nu a fost abrogată!

A 5-a zi de proteste începe cu un marș spre București. Ne-am săturat să nu fim ascultați, mergem să le arătăm că studenților nu le este frică să-și exprime opinia și dezacordul față de acțiunile nefaste făcute de Guvern.

Astfel toți studenții care doresc să meargă în Piața Victoriei, avem tren la ora 22:09, plecare din gara Cluj-Napoca și ajungem la ora 8 dimineața în București pentru a lua parte la cel mai mare protest de până acum!”, este mesajul studenților clujeni.

Duminică seara, 5 februarie, este așteptat cel mai mare protest organizat până acum, atât la București, cât și la Cluj-Napoca. În Capitală sunt așteptați 1 milion de oameni în stradă pentru a-și striga nemulțumirile împotriva guvernului Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *