Se #rezistă la Cluj în continuare. A patra duminică de proteste

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Protestele continuă la Cluj. Cei care sunt  nemulțumiți de Guvernul Grindeanu sunt chemați la un nou miting.

Se dorește, în afara revendicărilor politice și crearea unei coregrafii de proporții cu steagul UE.

Convocatorul se face prin Facebook

Dragi Clujeni,

Dupa tricolor, protestatarii nostri de la Bucuresti si-au asumat o noua provocare: Vor sa creeze duminica viitoare steagul Uniunii Europene in Piata Victoriei. Ne alaturam si noi cu versiunea mai restransa in Piata Unirii?
Deoarece am rezonat cu continutul propunerii bucurestenilor, redam integral textul de pe eventul acestora via Coruptia Ucide:

,,[IMPORTANT: Înainte să comentați/sa va creați o atitudine legată de aceasta inițiativa, țineți cont de faptul ca aceasta operațiune reprezintă DOAR UN SINGUR eveniment.

In același timp au loc mai multe inițiative, operațiuni și diverse acțiuni prin care încercam să schimbam ceva. Urmăriți-le pe toate și găsiți inițiativa cu care va identificați cel mai mult și participați activ la realizarea ei. Nu trebui sa le distrugeți pe cele care nu va reprezintă in totalitate. Priviți aceasta operațiune ca pe o poza sau un articol de presa prin care încercam sa atragem atenția asupra cauzelor noastre.]

Continuam in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Romania NU este divizata, ROMANIA ESTE UNITA!

Duminica aceasta, cream impreuna cel mai mare steag al Uniunii Europene.
Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului, a spus intr-un mod indirect ca ar fi mai bine sa iesim din UE http://bit.ly/2luDKi9
Teodor Melescanu face intalniri pe ascuns cu Ambasadorul Rusieihttp://bit.ly/2lyJoCh
Nu stim exact ce directie isi doresc ei pentru Romania, dar noi, cei care o sa iesim duminica in Piata Victoriei, dorim sa transmitem un mesaj clar pentru Europa

***Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: Foaie ALBASTRA + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi albastre pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul cu steagul UE.

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poze colorate intr-una din culorile de pe steag).

!!!! NU UITATI DE ILUMINAREA FOILOR IN TIMPUL EVENIMENTULUI DE LA O DISTANTA DE APROXIMATIV 10-20 CM !!!!”, scrie în anunț.

În jur de 400 de clujeni au dat check in că vor participa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *