Vizită blitz a lui Predoiu la Cluj. Urmează Orban

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liderul PNL Cătălin Predoiu a efectuat recent o vizită blitz la Cluj, la ședința  Biroului Politic Județean al PNL Cluj, informează siteul generalist Actualdecluj.ro.

Au început negocierile candidaților la președinția PNL înainte de Congresul din 17 iunie. Predoiu e candidat și a venit la Cluj pentru a discuta cu liderii locali ai PNL, una din puținele organizații care nu s-a predat în fața tăvălugului pesedist.

ActualdeCluj.ro relatează că Predoiu s-ar bucura de sprijinul trioului  Boc-Buda-Tișe, toți foști pedeliști. Aripa liberală din actualul PNL înclină spre Ludovic Orban, a cărei vizită este așteptată la Cluj mai ales de vechii liberali conduși de senatorul Marius Nicoară.

Doar că filiala clujeană este dominată total de foștii pediști, astfel că nu putem anticipa ce va negocia și cu cine Orban la Cluj.

Negocierile cu Predoiu, fost ministru al Justiției, scrie siteul citat, s-au soldat cu promisiunea ca AlinTișe, actualul președinte al Consiliului Județean Cluj,  va fi sprijinit să devină prim-vicepreședinte la Congres, unul din cele patru asemenea posturi care vor fi vacantate.

De asemenea, alegerile locale din PNL vor avea loc după următorul calendar: 19 aprilie la municipiu și în 23 aprilie la județ. Dan Tarcea, viceprimar, om politic din aripa  liberală are șanse să câștige alegerile la municipiu iar europarlamentarul Daniel Buda  la șefia județului, unde este și acum, mai scrie siteul citat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *