Premierul PSD, Grindeanu, exclus în unanimitate!

Politica nationala Slider

Şedinţa Comitetului Executiv Național al PSD s-a încheiat: Liderii PSD au decis să depună moțiune de cenzură, iar excluderea lui Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat a fost votată în unanimitate, informează News.ro

A treia zi de criză politică majoră în România. Lupta dintre Grindeanu și Dragnea, președindele PSD este tot mai aprigă.

 

Reacția lui Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în care precizează că există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea şi că nu se agaţă în niciun fel de funcţia de prim-ministru.

„De peste 20 de ani sunt în PSD. Și vă asigur de respectul meu pentru tot ce ați făcut în acest partid. Vă garantez că nu mă agăț în niciun fel de funcția de Prim-ministru, pe care o ocup și datorită susținerii pe care mi-ați acordat-o.

Vreau să mă asigur că președintele României va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata să îmi prezint demisia.

Există riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea, iar în acest moment îi transferăm practic președintelui Iohannis toată puterea în România. Nu putem accepta această situație! Vă propun o largă consultare în partid, cu toți cei care muncesc și cred în mod real în PSD!

Vreau să cântăriți bine ce decideți astăzi. Avem o datorie față de România.

Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie să rămână un pilon de competență și responsabilitate”, a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *