Fostul ministru PSD, Aurelia Cristea, pe Facebook: Actualul conducător al PSD nu are nimic de-a face nici cu social democrația și nici cu patriotismul, cu țara

Politica nationala Slider

Un nou val de critici la adresa lui Liviu Dragnea a venit astăzi de la fostul ministru PSD, Aurelia Cristea, demisionată din partid în plină criză #rezist.

„Actualul conducător ( lider înseamnă cu totul altceva) al PSD nu are nimic de-a face nici cu social democrația și nici cu patriotismul, cu țara, cu atât mai puțin cu drepturile omului.
Toți cei care cred în idealurile de stânga, din PSD, dacă au conștiința vor vota împotriva moțiunii. Chiar dacă sunteți tineri și ați fost puși pe lista de parlamentari de acest personaj sper că vă este foarte clar că pentru el sunteti buni doar să ridicați mâna. Nu aveți voie să exprimați argumente decât pro pentru ce spune „conducătorul” și nici nu veți fi consultați pentru decizii. Demonstrați că puteți face politică altfel!
E greu, îmi spunea ieri un tânăr PSD-ist! Da, ceea ce are sens cu adevărat este întotdeauna greu, dar satisfacțiile sunt incomensurabile!
Sper ca epoca „tătucilor” de partid să apună curând! „, a scris Cristea pe una din paginile sale de Facebook.

Astăzi are loc moțiunea de cenzură a PSD-ALDE împotriva guvernului PSD-ALDE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *