Nasra il acuza pe Tise de minciuna in cazul unui teren folosit de Aeroportul International „Avram Iancu”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

PSD Cluj constată cu regret că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, trimite comunicate de presă cu informații trunchiate și mincinoase. Cel mai recent exemplu este comunicarea mincinoasă referitoare la un teren folosit de Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj.

„Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon, pentru că din postura de președinte al Consiliului Județean Cluj este inadmisibil să minți cu atât de multă nonșalanță și să arăți cu degetul spre un partid sau o instituție, când tu și acoliții tăi liberali din fruntea Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, Marius Nicoară, ați fost incapabili să rezolvați acest litigiu”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

„Comunicatul de presă transmis de către Consiliul Județean Cluj cu atacuri politice fără noimă, demonstrează lipsa de profesionalism, necunoașterea realității și neseriozitatea conducerii acestei instituții.

Cu adresa nr. 3965/04.03.2016, Consiliul Județean Cluj aduce la cunostința Direcției Agricole Cluj că întreaga suprafață ocupată de platforma de beton este a Consiliului Județean Cluj, terenul figurând de fapt în actele ambelor instituții.

Direcția Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a situației încă din anul 2012, când a adus la cunoșținta Consiliului Județean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun către Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012) dovada fiind de fapt toată corespondența existentă prin care se dă acordul de principiu de renunțare la acest teren nefolosit de Unitatea fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii Consiliului Județean, Direcția Agricolă Cluj a promovat un litigiu în instanță.

Consiliul Județean Cluj trebuia să demareze procedurile pentru rezolvarea legală a situației. Oare președintele Consiliului Județean Cluj nu știe ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor și populist ca Președintele Consiliului Județean să acuze Guvernul PSD și Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficiența din ograda proprie!”, a declarat Ilarie Ivan, președintele departamentului de agricultură al PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *