Senatorul Mihai Goţiu, mesaj din Deltă pentru Dragnea, Tăriceanu: „N-ați priceput și refuzați să acceptați că România se schimbă, că timpul vostru a trecut”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Aflat în vacanţă în Delta Dunării, senatorul USR Mihai Goţiu urmăreşte tot ce se întâmplă pe scena politicii româneşti şi este la curent cu ultimele mişcări ale grupului PSD+ALDE, precum şi cu încercarea de modificare a legii justiţiei de către ministrul Tudorel Toader.

Goţiu a ţinut să le adreseze un mesaj liderilor coaliţiei aflate la guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. 

„Măi, oamenilor, vă văd chiar și de aici. Și vă vede o țară întreagă și înțelege, din ce în ce mai clar, ce vreți să faceți. Că visați să întoarceți Justiția în vremea în care pe Palatul Cotroceni cânta cucuveaua. Și pe când d-na Stănoiu tăia și spânzura tot ce mișca în front. O să vă spun însă un mic secret. Am verificat ieri și pot să depun mărturie: există suficient stuf și trestie în Deltă pentru toți penalii voștri. 

Și vă pot garanta că degeaba trageți de timp, mai devreme ori mai târziu o să răspundeți pentru faptele voastre. Și PSD, și ALDE sunteți precum remorcherul Tuzla, eșuat la malul mării. O vreme o să mai fiți o atracție turistică, o curiozitate, o ”antichitate”, dar e doar o problemă de timp până când sarea, valurile și soarele o să vă dezintegreze și după voi o să mai rămână doar niște fotografii cu o epavă ruginită pe care se ușurau pescărușii, albatroșii, cormoranii și alte păsări ale Deltei și mării.

Habar nu aveți ce ați declanșat, cum n-ați înțeles nimic din protestele civice din ultimii ani, pentru sănătate, pentru Roșia Montană, împotriva corupției, pentru drepturi civice, pentru educație, păduri și multe altele. N-ați priceput și refuzați să acceptați că România se schimbă, că timpul vostru a trecut și că fiecare mizerie pe care o comiteți nu face altceva decât să crească mobilizarea civică și să grăbească schimbarea. Mai că îmi vine să vă mulțumesc pentru asta și pentru că, mai de fiecare dată când ne mai certăm între noi, aveți voi grijă să ne uniți iarăși pentru cauze comune”, a scris senatorul USR pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *