Florin Cîţu a discutat cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, despre proiectele de transport prevăzute de PNRR

Politica nationala Slider

Premierul Florin Cîţu a avut o întâlnire, miercuri la Bruxelles, cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, iar discuţiile au vizat proiectele de transport prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu Adina Vălean, comisar european pentru transport. Am avut o discuţie detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie şi evoluţiei pe termen lung”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.

Şeful Executivului se află de marţi la Bruxelles. El a avut deja o cină de lucru, marţi seara, cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, la finalul căreia ambii au anunţat că discuţia a fost „„constructivă”.

Astfel, Florin Cîţu şi mai mulţi miniştri au miercuri la Bruxelles întrevederi cu oficialii europeni pentru negocierea proiectelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. PNRR trebuie depus până la finalul lunii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *