Deputatul PNL Adrian Oros: „Liderul PSD Liviu Dragnea sacrifica fara scrupule principalii votanti ai partidului, iar promisiunile electorale ale coalitiei de guvernare se dovedesc inselatorie la adresa cetatenilor Romaniei”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul PNL Adrian Oros a lansat un atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, căruia îi reproșează că îi sacrifică pe principalii votanți ai partidului, iar promisiunile de guvernare sunt o înșelătorie.

Redăm reacția lui Oros:

Anuntul facut marti de liderul PSD Liviu Dragnea in Parlamentul Romaniei, referitor la amanarea adoptarii noii Legi a Pensiilor, reprezinta inca o dovada ca actuala guvernare incalca rand pe rand toatebpromisiunile facute alegatorilor, si inseala increderea oferita prin vot.

Aprecierile potrivit cărora proiectul de buget pentru 2018 nu va cuprinde sumele necesare majorarilor de pensii promise in campania electorala, si ca nu este “ obligatoriu ca aceasta lege sa isi produca efectele din 2018” reprezinta o inselatorie crasa la adresa electoratului PSD.

Dupa incercarea de desfiintare a Pilonului 2 de Pensii, anularea si apoi reintroducerea supra-accizei la combustibili, retragerea aproape in totalitate a sumelor destinate investitiilor, indatorarea externa a Romaniei, deciziile contradictorii si eronate luate impotriva sectorului economic privat, actuala guvernare mai comite un act de agresiune fara precedent la stabilitatea statului roman.

Consider ca liderul PSD face afirmatii iresponsabile care dovedesc incapacitatea acestei guvernari de a identifica sursele reale de finantare a sistemului de pensii si ca anul 2018 poate aduce o criza serioasa in ceea ce priveste capacitatea statului roman de a asigura plata acestor drepturi.

Conform promisiunilor facute in campania electorala, punctul de pensie ar fi trebuit sa fie majorat de la 1000 de lei la 1100 de lei incepand cu 1 ianuarie 2018, iar pensia sociala minim garantata ar fi trebuit sa creasca de la 520 la 640 de lei.

România începe să prezinte tot mai multe semnale de avertizare pentru analizele economice pe termen scurt realizate de Eurostat, iar lipsa de consecventa si de fundamentare a deciziilor adoptate de guvernanti genereaza ingrijorare in randul investitorilor straini, dar si tot mai mari dificultati pentru agentii economici romani in a-si administra afacerile pe termen scurt sau mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *