Alin Tise, atac la prefectul Ioan Aurel Chereches: „Prefectul incompetent slugoi al PSD sabotează proiectele clujenilor”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Presedintele Consiliul Judetean Cluj, Alin Tise, continua razboiul declaratiilor in comunicate de presa cu prefectul Ioan Aurel Chereches, care ii reproseaza ca saboteaza proiectele clujenilor. 

Iata mai jos reactia virulenta a liderului judetului Cluj: 

Incompetent și mincinos ordinar, politruc mărunt, slugoi al PSD, se face de râs în fiecare zi.

A trecut încă o zi din jocul murdar al PSD fără ca prefectul să ia măsurile legale.

Am solicitat și vom solicita în fiecare zi ca prefectul județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a lua măsurile care se impun, având în vedere necesitatea majoră de a le implementa.

Constatăm în continuare că acest politruc politic al PSD sabotează permanent, ocupându-se practic de lucruri prin care încearcă să facă jocuri de interese ale unor personaje politice care doresc să distrugă acest proiect pentru considerații politice.

Adresele noastre sunt clare și elocvente: am solicitat convocarea de urgență a CJSU. Situația impune măsuri urgente iar prefectul sabotează aceste proiecte.

Vom face plângere penală. El nu poate refuza convocarea CJSU.

Îi solicităm încă o dată prefectului județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *