“Să vă fie frică, Clujul se ridică” – 3000 de clujeni au protestat împotriva modificării legilor justiţiei şi a schimbărilor din Codul Fiscal – “Vrem justiţie, nu corupţie”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

O nouă seară friguroasă de duminică, o nouă seară de protest la Cluj-Napoca, a doua după cea de duminica trecut. În această seară au protestat circa 3000 de clujeni, dar la fel de vocali, dedicaţi cauzei pentru care luptă şi preocupaţi de binele ţării în care trăiesc.

Scopul protestului împotriva căruia se militează sunt modificările legilor justiţiei şi noile schimbări din Codul Fiscal, considerate aberante şi dăunătoarea pentru bunul mers al societăţii, iar românii din toate colţurile ţării solicită retragerea lor de urgenţă.

Ora de adunare a fost 18, dar “nucleul de bază” a început să îşi facă apariţia în piaţă abia pe la ora 18:30-19, iar după o sesiune de discursuri şi scandări în care fiecare persoană care a dorit a putut să îşi spună păsurile la portavoce s-a pornit într-un marş paşnic şi organizat pe traseul B-dul Eroilor – Baba Novac – B-dul 21 Decembrie 1989 – Memorandumului – Petru Maior – Piaţa Lucian Blaga – Str. Napoca – Piaţa Unirii.

 

Mai multe pe eclujeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *