Aurelia Cristea: „Postura lui Liviu Dragnea este o pată pe obrazul fiecărui român care scoate capul în lume”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Retrasă din politică după demisia din PSD, fostul ministru Aurelia Cristea a lansat un nou atac la adresa liderului Liviu Dragnea, a cărei „postură este o pată pe obrazul fiecărui român care scoate capul în lume”. 

Reacţia Aureliei Cristea vine ca urmare a demisiilor din PSD a europarlamentarilor Sorin Moisă şi  Cătălin Ivan, precum şi a vocilor tot mai numeroase din interiorul celei mai mari formaţiuni politice din România care îi reproşează lui Dragnea modul dictatorial de conducere şi cum problemele sale penale distrug credibilitatea întregului partid. 

„1 februarie 2017 este ziua in care mi-am dat demisia din PSD-ul confiscat de Liviu Dragnea si gasca lui. 

Despartirea de cei 20 de ani in care am investit speranta, energie si buna credinta a fost dureroasa, dar am stiut ca nu pot credita nici cu simpla calitate de membru deciziile care ne intorc intr-un trecut intunecat si trist.

In ultima perioada am ales sa ma refugiez in munca si in proiecte care fac ca oamenii din preajma mea sa creasca frumos, sa se bucure! 

Am privit ca simplu observator ce se intampla pe scena politica si cum ne influenteaza vietile.

Zilele acestea doi fosti colegi din PSD spun niste adevaruri care ne privesc pe toti, dar mai ales ar trebui sa le dea de gandit celor care mai sunt membri PSD.

Sorin Moisa : “Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a dezgropat, reactivat si adaptat la contextul actual al Romaniei o parte dintre reflexele indelung cultivate in anii national-comunismului pe care le speram definitiv depasite…..

Ce pare sa se intample acum este ca domnul Dragnea impinge Romania, pentru a se salva, inspre un proiect autoritar, pentru a justifica ignorarea reactiei Uniunii Europene si SUA la o operatiune-soc impotriva justitiei. Romanii, „asediati” de Bruxelles, multinationale si „tradatorii sorosisti” din interior, vor fi chemati sa il apere, pentru a nu pierde beneficiile guvernarii PSD. Din pacate, exista un numar de personaje in politica romaneasca, cu probleme reputationale in Europa si SUA, care sustin decuplarea Romaniei de la normalitatea occidentala: daca tot nu suntem bine primiti, lasa ca ne facem noi aici statul nostru „suveran”.

Pe 13 noiembrie, frecventablitatea europeana si internationala a PSD-ului, atat cat a fost ea construita in ultimii 20 de ani, a fost spulberata. Asocierea OLAF cu ancheta DNA este devastatoare si face ridicola teoria complotului „Statului Paralel si ilegitim”. Dat naibii „Statul” asta daca a preluat si controlul institutiei europene anti-frauda…..

Postura lui Liviu Dragnea este o pata pe obrazul fiecarui roman care scoate capul in lume

Catalin Ivan : ‘Statul paralel este insusi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodata s-o justifice, si care mimeaza grija pentru saraci’

Si revin la Sorin Moisa. Despre Colectiv.

‘Lipsa halucinanta de empatie, individuala sau de grup, aratata cu prilejul aniversarii lui Liviu Dragnea in ziua comemorarii celor doi ani de la Colectiv m-a zguduit profund. Indiferent daca a fost sau nu initiativa domniei sale – de fapt imi pare si mai grav daca a fost o neinspirație spontana de grup, decat una personala. Asa cum detest ura fata de electoratul PSD (a se vedea mai jos), lipsa de consideratie pentru victimele Colectiv si Romania pe care ele o reprezinta este absolut inacceptabila’.

In fata acestor derapaje nu mai poti ramane un simplu observator. E nevoie de implicarea celor care stiu cum se poate conduce o tara spre prosperitate, profesionisti, integri, empatici si mai ales care stiu sa respecte. Sa respecte fiecare cetatean, sa respecte functia pe care o ocupa, sa se respecte pe el generand satisfactie prin rezultatele muncii lui in serviciul public”, a scris Cristea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *