Peste 9000 de români au semnat pentru iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” – 20% doar la Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Peste 9.000 de semnături s-au strâns în primele două zile, sâmbătă și duminică, pentru demersul „Fără penali în funcții publice”, iniţiat de USR.

Dintre acestea, 1.821 (20%!) au fost strânse doar, în stradă, la Cluj-Napoca, pe bulevardul Eroilor, dovedind (dacă mai era nevoie) că locuitorii acestui oraș rămân în avangarda civismului și al schimbărilor din România. 

Nu, doar la Cluj, ci și la Sibiu s-a făcut coadă pentru a semna inițiativa. Printre primii semnatari s-a numărat Dan Perjovschi, care a găsit un loc și pe zidul lui pentru promovarea mesajului campaniei. Printre semnatarii de la Cluj s-a aflat și judecătorul Cristi Dănileț.

La Timișoara, campania a ajuns și în zona rurală. La Constanța a fost distrus cortul unde se adunau semnăturile, semn că această iniţiativă a început să deranjeze. 

Pentru cei care nu aveți drum în zona corturilor din piețele marilor orașe, puteți să descărcați formularul de pe net, să semnați (împreună cu rudele și prietenii  ) și să trimiteți semnăturile coordonatorilor locali (formularul și instrucțiunile aici: https://www.farapenaliinfunctiipublice.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *