Deputatul clujean Horia Nasra critică prestația reprezentaților PNL în Comisia de Politică Externă

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Liderul PSD, deputatul Horia Nasra, a lansat o serie de critici la adresa reprezentanților PNL din Comisia de Politică Externă, susținând că aceștia dau dovada de lipsă de maturitate politică.

Prestaţia reprezentaţilor PNL din Comisia de Politică Externă, în şedinţa de astăzi, la care a participat şi Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, confirmă lipsa de seriozitate şi de maturitate în abordarea diplomaţiei şi a relaţiilor României cu partenerii săi strategici, Statele Unite ale Americii şi Israelul.

„Liberalii trebuie să explice opiniei publice, atitudinea rigidă, pe alocuri ostilă, pe care au manifestat-o în ultimele săptămâni, după anunţul Preşedintelui Donald Trump cu privire la mutarea capitalei Israelului în Ierusalim.

Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii trebuie respectat, iar liderii PNL trebuie să informeze fără echivoc opinia publică dacă semnele de întrebare din ultima perioadă sunt doar accidente nefericite sau opţiunea PNL în politica externă”, a declarat deputatul Horia Nasra, vicepreşedintele Comisiei pentru Politică Externă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *