Dacian Cioloş: „Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”

Politica nationala Slider

Fostul premier Dacian Cioloş spune că alegerile anticipate „sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”, adăugând că Guvernul Dăncilă trebuie să plece pentru că „este incompetent şi o ruşine pentru profesioniştii români.

„Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor linişti. Că manipularea, minciuna şi agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate şi decenţă. M-am înşelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea şi guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiţiei lui Nicolicea şi Şerban Nicolae şi a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot.

România e a celor mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă o ţară condusă pentru binele tuturor, şi nu doar pentru binele şefului PSD, al celor 73 de puşcăriaşi şi al celor care se tem de lege. Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislaţii noi care afectează statul de drept şi ordinea constituţională. Să convingem parlamentul că este acolo pentru România şi nu pentru Dragnea”, a scris fostul premier, duminică, pe pagina sa de Facebook.

El susţine că actualul guvern trebuie să plece, iar clasa politică să fie reformată.

„Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent şi o ruşine pentru profesioniştii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor şi nu pentru România. Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politica. Este şansa începutului reformării clasei politice şi şansa de a readuce în prim plan interesele României şi nu cele ale corupţilor”, conchide Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *