Horia Nasra: „Minciună şi dezinformare la Consiliul Judeţean Cluj”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Minciuna şi dezinformarea sunt principalele instrumente de comunicare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, cel mai recent exemplu fiind o scrisoare trimisă primarilor clujeni, se arată într-un comunicat remis presei de președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

În circulară, preşedintele zero realizări, Alin Tişe, semnalează faptul că la şedinţele din 14 şi 27 septembrie consilierii social-democraţi au refuzat să voteze PENTRU împărţirea pe criteriu politic a sumei de 8.053 mii lei repartizată pentru plata arieratelor provenită din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală.

„Binenţeles că niciun consilier judeţean social-democrat nu va vota vreodată mascarada POLITICĂ pe care o propune preşedintele zero realizări. În practică, fondurile alocate primarilor PSD şi ALDE sunt ciopârţite de majoritatea liberală din Consiliului Judeţean Cluj.

Prin această scrisoare, preşedintele zero realizări, dl. Alin Tişe, demostrează că desconsideră inteligenţa şi eficienţa primarilor clujeni.

Reabilitarea drumurilor judeţene unde nu este doar pe hârtie este făcută prost, parcurile industriale promise nu au fost realizate, CMID este tot nefinalizat, spitalul de copii este tot schiţă, marii investitori tot nu au ajuns în Cluj.

Multe vorbe, câteva scrisori şi zero fapte putem trece în dreptul domnului Tişe, preşedintele zero realizări”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *