Horia Nasra, atac dur la Alin Tişe: „O nouă împărţire POLITICĂ a sumelor din impozitul pe venit pe UAT-uri, marcă deja înregistrată a mizerabilului lider al Consiliului Judeţean Cluj.

Comunicate

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, pe care îl acuză că împarte pe criterii politice sumele din impozitul pe venit al UAT-urilor.

„Astăzi, maşina de vot a majorităţii liberale din Consiliul Judeţean Cluj a recidivat fiind complice la mizerabila împărţire a sumelor din impozitul pe venit pe UAT-uri, operaţiunea fiind comandată de mizerabilul preşedinte ZERO realizări, prim-păunelul judeţului Cluj.

Complici tăcuţi la această mizerie administrativă, Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj şi naşul Păunelului, Emil Boc, pun la rându-le umărul la subfinanţarea a treizeci de comune clujene, doar pentru că în acele localităţi nu s-au votat candidaţii PNL la alegerile locale.

Chiar dacă Guvernul României a alocat în mod echilibrat sute de milioane de lei UAT-urilor din Cluj prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), indiferent de culoarea carnetului de partid, finanţând chiar şi creşele şi podurile lăudărosului Emil Boc, în judeţul Cluj, PNL din punct de vedere administrativ a rămas în anii `90.

Sigur, ce ne mai poate surprinde la liderii PNL Cluj, care fiind campioni la populism nu au susţinut nici cererile propriilor primari, privind Codul Administrativ şi alte doleanţe enunţate în ultimii doi
ani.

Ce ne mai poate surpinde la modul cum e condus Consiliul Judeţean? Absolut nimic! De la distrugerea unor societăţi din subordine şi până la nerealizarea promisiunilor din campania electorală, instituţia a ajuns într-un top al ruşinii naţionale, fără rezultate notabile şi cu un şef care-şi trăieşte a doua tinereţe, mai mult călătorind decât muncind”, arată deputatul Gabriel Horia Nasra, preşedinte interimar PSD Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *