Campanie murdară la Cluj. Bărbat prins în timp ce răspândea pliante false USR-Plus

USR-PLUS din Cluj-Napoca reclamă că cetăţenii oraşului primesc în cutiile poştale pliante electorale cu mesaje care le sunt atribuite în mod fals. Într-o filmare făcută joi, 25 aprilie, apare un bărbat tânăr surprins de o membră USR-PLUS în timp ce distribuia astfel de pliante în cutiile poştale.

Se speculează că e vorba de Alex Piticar de la tineretul liberal care ar fi fost însoțit de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj.

Senatorul USR Mihai Goţiu a sesizat Poliţia.

I-AM PRINS PE CEI CARE DISTRIBUIE MINCIUNI CU USR PLUS

VIDEO/FLAGRANT (AVEM DOVADA!): Colegii de la USR Cluj l-au surprins și l-au filmat pe unul dintre cei care distribuie, ilegal, pliante cu siglele Alianței USR – PLUS, prin care se susține că am milita pentru avortul obligatoriu pentru 92% dintre români. În înregistrarea de mai jos, puteți vedea reacția celui care a fost prins asupra faptului.De acum, e treaba Poliției să-l găsească pe impostorul (impostorii) care a (au) furat identitatea Alianței USR PLUS, iar a Justiției să stabilească ”recompensele”. Și, sunt convins, vom afla și cine se află în spatele acestei campanii mizerabile de știri false. PS: Dacă îl recunoașteți pe cel din filmare, vă rog dați un semn. Și dați mai departe!detalii despre pliantele cu minciuni aici: https://www.facebook.com/gotiu.mihai/posts/2239701702743303

Gepostet von Mihai Goţiu am Donnerstag, 25. April 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *