Cei care au împărțit pliante false cu USR-PLUS sunt liberali! PNL Cluj i-a dat afară!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cei care au împărțit pliante false cu însemnele USR-PLUS sunt liberali, Alexandru Piticar, vicepreședinte al TNL Cluj-Napoca, și Cristian Ciută, președinte. PNL Cluj i-a dat afară.

”Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.
Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.
Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal. 
Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal.”, conform unui comunicat postat pe pagina de facebook a TNL.

Ieri un membru USR i-a prins pe cei doi si filmat în timp ce împărțeau fluturași mincinoși care afirmau că USR PLUS susțin avortul obligatoriu pentru femeile sărace.

Astăzi, la ora 11.00, USR Cluj va susține o conferință de presă pe tema incidentului.

Vom reveni.

1 thought on “Cei care au împărțit pliante false cu USR-PLUS sunt liberali! PNL Cluj i-a dat afară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *