Farsă sau pe bune? O adresă de email fictivă anunță că deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon, vrea să candideze împotriva lui Emil Boc și a lansat o petiție online

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Căsuțele de email ale redacțiile ziarelor clujene au fost invadate astăzi de un comunicat venit de pe o adresă de email de Yahoo, sdcluj20@yahoo.com, prin care este lansată o petiție online prin care deputatul de Maramureș, Gheorghe Şimon, numit de PSD la șefia organizației județene din Cluj, ar vrea să devină primarul municipiului Cluj-Napoca împotriva actualului edil, Emil Boc.

Nimeni din PSD Cluj nu a susținut această petiție în mod public și pare o farsă creată pentru a-l denigra pe președintele interimar al filialei județene.

Petiția poate fi semnată AICI, iar momentan a strâns doar 4 semnături.

Iată comunicatul anunțat de adresa de email fictivă:

„Gheorghe Șimon, născut în 1 ianuarie 1961, în Vișeu de Sus, România, este un deputat român, la al doilea mandat, reputat politician şi fost ministru al economiei în Guvernul PSD.

Absolvent al Institutului Politehnic din Cluj-Napoca – Facultatea de Mecanică, în perioada 2000-2012, Gheorghe Șimon a fost consilier în Consiliul Judetean Maramures, iar în prezent, deputatul este președintele Comisiei pentru politici economice, reforme si privatizare.

În prezent, Gheorghe Şimon s-a întors în oraşul pe care îl iubeşte cu patos, Cluj-Napoca, oraşul studenţiei sale, oraşul tinereţii sale, pentru a construi o organizaţie social-democrată puternică şi performantă în Cluj-Napoca şi pentru a contribui la realizarea unor proiecte măreţe, inginer fiind, finalizarea Autostrăzii Transilvania, construcţia Spitalului Regional de Urgenţă şi introducerea metroului în Cluj!

În prezent, deputatul Gheorghe Şimon este preşedintele interimar al PSD Cluj, o funcţie pe care o mânuieşte cu măiestrie. Principalul atuu al liderului interimar este construcţia organizaţiei municipale, o organizaţie matură, puternică, cu profesionişti împărţiţi pe departamente.

Un ministru pentru Cluj-Napoca, un inginer pentru o construcţie sănătoasă a oraşului, Gheorghe Şimon, primar de Cluj-Napoca!

Gheorghe Şimon va elibera Clujul de Boc şi Tişe!”, se arată într-un comunicat remis presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *