Primarul din Florești a inaugurat prima piață volantă de tip Reko din județul Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Astăzi, în Florești, Bogdan Pivariu, primarul comunei, a  organizat prima piață volantă de tip Reko din județul Cluj.
 
”Conceptul pieței de tip Reko este un concept care s-a dovedit eficient în țări nordice precum Norvegia, Danemarca, Suedia și alte țări din vestul Europei.
Particularitatea acestui concept constă în faptul că în ecosistemul Reko sunt incluși producătorii locali din proximitate, iar comenzile se fac online. Produsele se ridică pe baza comenzii online dintr-o locație prestabilită.
Această locație, în Florești, a fost astăzi Parcul Poligon.
Avem nevoie să consumăm produse românești, sănătoase, și în măsura posibilității, crescute și produse în proximitatea noastră.
Voi susține și pe viitor astfel de acțiuni! Toți producătorii locali vor avea un partener în mine și în administrația din Florești!”, a anunțat pe Facebook.
 
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbogdannicolaepivariu%2Fvideos%2F1755931364561450%2F&show_text=false&width=560″ width=”560″ height=”317″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *